Hanne van meel

Meer duidelijkheid over voeding, daar ga ik voor!”

Foto Hanne van meel met diploma

Online, in de media, in supermarkten, overal kom je informatie over voeding en gezondheid tegen. Ik vind het super om te zien dat gezonde voeding steeds meer aandacht krijgt! Er gaat alleen ook veel onjuiste informatie rond. Voeding en gezondheid is een complex onderwerp, waardoor het lastig kan zijn om tussen de grote hoeveelheid informatie die beschikbaar is de juiste informatie te vinden. Ik help je graag door wetenschappelijke informatie op een duidelijke manier aan te bieden. 

Ik ben Hanne van Meel. In 2018 heb ik mijn opleiding Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit afgerond. Hierna wist ik meteen zeker: ik wil mijn kennis gebruiken om meer duidelijkheid te creëren over voeding binnen onze samenleving!

Het komt vaak voor dat ik informatie tegenkom over voeding en gezondheid waarvan ik weet dat het niet klopt of dat het de juiste nuance mist. Dit vind ik jammer! Het is zonde van de tijd en energie wanneer mensen hun leefstijl veranderen op basis van onjuiste informatie. Daarom is het mijn doel om organisaties die informatie over voeding willen delen, te helpen wetenschappelijk onderbouwde kennis overzichtelijk te maken.

Ik help je graag door wetenschappelijk onderbouwde informatie aan te bieden op een manier die past bij jouw organisatie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Of heb je zelf al informatie opgesteld en wil je er zeker van zijn dat alle informatie correct is? Ik kan de informatie voor je nakijken en eventueel aanpassen of aanvullen.

Ben jij net zo enthousiast als ik om samen duidelijke en door de wetenschap onderbouwde informatie over voeding en gezondheid op te delen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website, via e-mail of telefonisch.

Sluit Menu
Open chat
Stel mij een vraag!