Hanne van meel

Meer duidelijkheid over voeding, daar ga ik voor!”

Foto Hanne van meel met diploma

Informatie over welke voeding wel en niet goed voor je is, vliegt je van alle kanten om de oren. Wanneer u vanuit uw organisatie informatie wilt delen over voeding en de gezondheidseffecten hiervan, kan dit lastig zijn en veel tijd kosten.

Ik ben Hanne van Meel. In 2018 heb ik mijn opleiding Nutrition and Health aan de Wageningen Universiteit afgerond. Hierna wist ik meteen zeker: ik wil mijn kennis gebruiken om meer duidelijkheid te creëren over voeding binnen onze samenleving!

Het komt vaak voor dat ik informatie tegenkom in de media, online, op straat, in winkels, of mensen dingen hoor verkondigen waarvan ik weet dat ze niet kloppen of de juiste nuance missen. Dit vind ik jammer!

Het is zonde van de tijd en energie wanneer mensen hun leefstijl veranderen op basis van onjuiste informatie. Daarom is het mijn doel om organisaties die informatie over voeding willen delen, te helpen wetenschappelijk onderbouwde kennis overzichtelijk te maken.

Ik help u graag om de juiste voedingsinformatie duidelijk te krijgen en deze informatie uit te werken op de door u gewenste manier. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een mondeling consult, artikelen, posters, informatieflyers en kant-en-klare presentaties. 

Bent u net zo enthousiast als ik om samen duidelijke en door de wetenschap onderbouwde informatie over voeding en gezondheid op te stellen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website, via e-mail of telefonisch.

Sluit Menu
Open chat
Stel mij uw vraag!